Miettimistä ja jumittamista

Huomenna ei ole koulua yhtään, töitä sen sijaan ja sen takia en ehdi treeneihin. Harmittaa. Toisaalta luvallinen vapaapäivä on todellatervetullut. En valita yhtään. Mummolaan syömään ja sieltä duuniin, siitä kyllä valitan, kun ei yhtään haluaisi homehtua punttiksella kun voisi olla jäähallilla pyörimässä. <3 No lauantai aamuna sitten.

 Aamuksi olin itselleni suunnitellut punttis käynnin, voisi jopa toteuttaa näin pitkästä aikaa. Perjantai-illaksi voisi kyllä kehittää jotain tekemistä. Esim tiskaus, pizzan tekoa, leffaa ja siideri, voisi toimia. Sit nukkumaan ja aamusta jäälle jonka jälkeen vois vaikka käydä porukoilla, ja katsella mitä loppu päiväksi. Kuulostaisi hyvältä suunnitelmalta. Varsinki tuo pizza, täytynee siis kurvata kaupan kautta duunin jälkeen.

Tänään tuli kalenterin luukku numero 9 avattua, ja aamulla 10 ei siis enää montaa päivää, aika tarkalleen 2 viikkoa ja mi olen jyväskylässä. Jännää, ja kivaa päästä sinne pitkästä aikaa. Ja tuskin loma helsingistä on pahitteeksi. Pääsee vähän tuulettamaan suurkaupungin pölyjä jaloistaan. Vaikka kaupunkilaislapsi olenkin. <3 Siitä reissusta kyllä tulee varmasti viihdyttävä. Ja se kuinka ne siellä pikkukaupungissa kestää minua on toinen jännityksen aihe. Saatika se että saako ne musta ollenkaan selvää. *tshih*

<3